LSTS – fun!

LSTS – Liikuntastudio Terve Sydän syntyi Oulussa verotoimiston tiskillä 2006. Olin juuri muuttanut takaisin Suomeen Australiasta, jonne olin lähdin edellisenä vuonna etsimään töitä, ja elääkseni sekä hakemaan elämänkokemusta.

Pienenä pääsin äidin mukana tulevan kouluni liikuntasaliin ns. Tossujumpalle. Ai että niitä aikoja! Voisin vieläkin virittää tossujumpan eloon, sellainen fiilis on yllä. Nuorena olin ohjaajana lapsille erilaisissa kerhoissa, ihan mielenkiinnosta, koska olin itse ollut sudenpentupartiossa ja käynyt myös 4H-kerhoa. Olen ollut lastenhoitajana eri perheissä nuorempana, jota varten kävin MLL:n hoitajakurssin yläasteikäisenä.

Jäljempänä opiskelin liiketaloutta ja matkailua, pidin varsinkin saksankielestä ja olisin halunnut muuttaa Saksaan asumaan. Olin kesät töissä ja loppuajasta opintoja olin sihteerinä isossa yrityksessä. Harmikseni jouduin pariin selkäleikkaukseen täysi-ikäisenä, koska olin ollut 12 vuoden iässä moottorikelkkaonnettomuudessa. Tämä vastoinkäyminen terveyden kanssa varmasti käänsi minut kohti fysioterapeutin ammattia.

Työskentelin myyntineuvottelijana parissakin yrityksessä, ja olisin saanut vakiopaikan hyvästä yrityksestä. Päätin kuitenkin muuttaa Turkuun opiskelemaan, koska en päässyt fysioterapiakoulutukseen heti 2000-luvun alussa. Opiskelin itselleni koulutetun hierojan ja urheiluhierojan tutkinnot sekä myös personal trainer -opinnot kokonaisen vuoden aikana. Silloin tein myös liikuntalääketieteen approa. Hain jälleen seuraavana keväänä kouluun, mutta en päässyt vieläkään, joten päätin lähteä kauas, Australiaan.

Löysin sattumalta sieltä suomalaisen naisen, jonka kauneusalan yritykseen pääsin töihin. Australiasta tultuani takaisin seuraavana keväänä kun haku kouluihin oli vielä, hain vielä kerran Oamk:lle. Pääsin opiskelemaan unelmieni ammattiin silloin 2006 syksyllä, laitoin yritykseni toimimaan jo heti kotiuduttuani silloin keväällä.

Viimeisen reilun kymmenen vuoden aikana on tullut kouluttauduttua ja pidettyä silmällä tämän hetken tarjontaa alallani. Siksi olen ottanut laajan repertuaarin haltuun käymällä perus- ja jatkokoulutuksia, jotta säästyisin urheiluvammoilta, ja saman tyyppiseltä rasitukselta työssäni. Olen myös jatkanut alaani liittyvää opiskelua yliopistossa, sillä opiskelu on hyväksi aivostolle ja pitää mielen virkeänä ja osaamisen työssään varmana. Luen myös alaani liittyviä kirjallisuutta ja artikkeleita, jotta voin tarjota tieto-taitojani esimerkiksi pt-asiakkailleni, oman kokemuksen tai kirjallisuuden kautta.

Nykyään harrastan (joukkuelajitausta) edelleen paljon kaikenlaista. Minulla on perhe, ja pidän erityisesti matkustamisesta, moottoripyöräilystä, laskettelusta ja lukemisesta. Olen ihminen, joka tarvitsee myös omaa aikaa ja hiljaisuutta, koska työni on erittäin haastavaa sekä henkisesti että fyysisesti, vaikka sitä rakastaa.

LSTS tarjoaa monipuoliset palvelut kaiken ikäisille ihmisille, jotta ihmiset voisivat paremmin sekä huolehtivat itsestään sisäisesti, joka näkyy myös ulkoisesti. Pidän haasteista ja olenkin valmis matkaamaan ja olemaan kumppanina Teille pienempien ja isompien haasteiden edessä. Löydät yhteydenottotiedot alta, joten ottakaa rohkeasti yhteyttä! Nähhään! Terveisin, Johanna

Ota yhteyttä: johanna@nulllsts.fi / 045 6385 173 Johanna Ojala