LSTS – fun!

LSTS – Liikuntastudio Terve Sydän syntyi Oulussa verotoimiston tiskillä keväällä 2006. Olin juuri muuttanut takaisin Suomeen Australiasta, jonne lähdin edellisenä vuotena etsimään töitä ja hakemaan elämänkokemusta.

Pienenä eli 80-luvulla pääsin äidin mukana koulun liikuntasaliin ns. tossujumpalle. Nuorena 90-luvulla olin ohjaajana lapsille erilaisissa kerhoissa, ihan mielenkiinnosta, koska olin itse ollut sudenpentupartiossa ja käynyt myös 4H-kerhoa. Joukkuelajeina pelasin pesäpalloa ja kaukalopalloa Sievin Sisussa. Olen ollut lastenhoitajana eri perheissä nuorempana, jota varten kävin MLL:n hoitajakurssin 15-vuotiaana.

Nuoruudessa opiskelin liiketaloutta ja matkailua. Olin kesät töissä ja loppuajasta opintoja olin sihteerinä kansainvälisessä yrityksessä. Harmikseni jouduin pariin selkäleikkaukseen täysi-ikäisenä, koska olin ollut 12 vuoden iässä moottorikelkkaonnettomuudessa. Tämä vastoinkäyminen terveyden kanssa käänsi katseeni kohti fysioterapeutin ammattitutkintoa.

Parikymppisenä työskentelin myyntineuvottelijana parissa eri yrityksessä 2000-luvun alkupuolella. Muutin Turkuun vuonna 2004 opiskelemaan koulutetun hieroja, urheiluhierojan sekä personal trainerin opinnot, ja samalla opiskelin liikuntalääketiedettä. Tämän jälkeen matkustin Australiaan syksyllä 2005 ja löysin sieltä töitä. Palasin seuraavana keväänä takaisin ja sain töitä Oulusta sekä laiton oman yrityksen. Hain silloin fysioterapia koulutukseen, ja aloitin opinnot Oamk:lla syksyllä 2006.

Tällä hetkellä ohjaan ryhmä- ja yksilöliikuntaa, ja minulla on oma toimipiste. Opiskelen TtM opettajaksi Oulun yliopistolla (valmistuminen joulu 2022). Minulla on laaja työhistoria, jonka lisäksi mittava määrä erilaisia ammatilisia koulutuksia ja kursseja sekä useampi luottamustoimi. Vaikutan vahvasti politiikassa ja katseeni on myös tulevassa hyvinvointi alueen kehittämisessä. Olen mukana Oulun yliopiston LearnHybrid-hankkeessa, jossa kehitetään mm. yhteisöllistä oppimista sekä opettamassa fysioterapeutteja opetusharjoittelussa. Luen myös alaani liittyviä tutkimustietoa, kirjallisuutta ja artikkeleita, jotta voin tarjota tieto-taitojani asiakkailleni.

Pidän erityisesti matkustamisesta, ryhmäliikunnan ohjaamisesta, lenkkeilystä, kuntosalista ja hiihtämisestä. Luonnossa on nautinnollista liikkua, ja joskus käyn sienestämässä ja myös uimassa luonnon vesistöissä.

Mitä yritykseni voi sitten tarjota?

LSTS tarjoaa monipuoliset palvelut kaiken ikäisille ihmisille, niin yksilöille kuin ryhmille, jotta ihmiset voisivat paremmin. Löydät yhteydenottotiedot alta. Nähhään!

Terveisin, Johanna

Ota yhteyttä: johanna@nulllsts.fi / 045 6385 173 Johanna Ojala