LSTS – fun!

LSTS – Liikuntastudio Terve Sydän syntyi Oulussa verotoimiston tiskillä keväällä 2006. Olin juuri muuttanut takaisin Suomeen Australiasta, jonne lähdin edellisenä vuotena etsimään töitä ja hakemaan elämänkokemusta.

Pienenä pääsin äidin mukana koulun liikuntasaliin ns. tossujumpalle. Nuorena olin ohjaajana lapsille erilaisissa kerhoissa, ihan mielenkiinnosta, koska olin itse ollut sudenpentupartiossa ja käynyt myös 4H-kerhoa. Joukkuelajeina pelasin pesäpalloa ja kaukalopalloa Sievin Sisussa. Olen ollut lastenhoitajana eri perheissä nuorempana, jota varten kävin MLL:n hoitajakurssin 15-vuotiaana.

Jäljempänä opiskelin liiketaloutta ja matkailua, pidin varsinkin saksankielestä ja olisin halunnut muuttaa Saksaan asumaan. Olin kesät töissä ja loppuajasta opintoja olin sihteerinä kansainvälisessä yrityksessä. Harmikseni jouduin pariin selkäleikkaukseen täysi-ikäisenä, koska olin ollut 12 vuoden iässä moottorikelkkaonnettomuudessa. Tämä vastoinkäyminen terveyden kanssa todennäköisesti käänsi minut kohti fysioterapeutin ammattia.

Parikymppisenä työskentelin myyntineuvottelijana parissa yrityksessä, ja olisin saanut vakiopaikan hyvästä yrityksestä. Päätin kuitenkin muuttaa Turkuun opiskelemaan, koska en päässyt fysioterapiakoulutukseen heti 2000-luvun alussa. Opiskelin itselleni koulutetun hierojan ja urheiluhierojan tutkinnot sekä myös personal trainer -opinnot kokonaisen vuoden aikana. Koulu oli yhteistyössä myös Kuopion yliopiston kanssa ja opiskelin samalla liikuntalääketieteen opintoja samaan aikaan. Hain jälleen seuraavana keväänä kouluun, mutta en päässyt kouluun sisälle silloinkaan, joten päätin lähteä merta edemmäs, DownUnder – Australiaan.

Löysin sattumalta sieltä suomalaisen naisen, jonka kauneusalan yritykseen pääsin töihin. Nainen oli asunut Ausseissa yli 30 vuoden ajan. Australiasta tultuani takaisin seuraavana keväänä 2006, pääsen opiskelemaan Oamk:lle fysioterapian opinntoja.  Samaan aikaan perustin myös yritykseni toiminimen LSTS – Liikuntastudio Terve Sydämen 17.5.2006.

Viimeisen reilun kymmenen vuoden aikana on tullut kouluttauduttua ja pidettyä silmällä tämän hetken tarjontaa alallani. Siksi olen ottanut laajan repertuaarin haltuun käymällä perus- ja jatkokoulutuksia. Olen säästynyt urheiluvammoilta ja rasitustaso on ollut monipuolisen ohjauksen vuoksi varmasti vaihtelevaa. Olen myös jatkanut alaani liittyvää opiskelua yliopistossa, eli opiskelen siis töiden ohella TtM opintoja. Opiskelu on hyväksi aivostolle ja pitää mielen virkeänä ja tuo omaa varmuutta osaamiseen myös teoreettiselta puolelta. Luen myös alaani liittyviä kirjallisuutta ja artikkeleita, jotta voin tarjota tieto-taitojani esimerkiksi yksilö asiakkailleni.

Minulla on perhe, ja pidän erityisesti matkustamisesta, moottoripyöräilystä, omista treeneistä (mitä ne sitten milloinkin ovat), laskettelusta ja lukemisesta. Olen ihminen, joka tarvitsee myös omaa aikaa ja hiljaisuutta. Välillä on kiva käydä hiihtämässä, joskus taas sienestämässä ja myös uimassa. Aika mielenkiinnolla myös kokeilen uusia lajeja tai harrastusmuotoja.

Mitä yritykseni voi sitten tarjota?

LSTS tarjoaa monipuoliset palvelut kaiken ikäisille ihmisille, jotta ihmiset voisivat paremmin sekä huolehtivat itsestään sisäisesti, joka näkyy myös ulkoisesti. Pidän haasteista ja olenkin valmis matkaamaan ja olemaan kumppanina Teille pienempien ja isompien haasteiden edessä tai vaikka vain perushuoltavana työhyvinvoinnin edistäjänä ja ohjaajana. Löydät yhteydenottotiedot alta, joten ottakaa rohkeasti yhteyttä!

Nähhään!

Terveisin, Johanna

Ota yhteyttä: johanna@nulllsts.fi / 045 6385 173 Johanna Ojala