Fysioterapia ja Personal training

LSTS tarjoaa monipuolisia fysioterapia- sekä personal training -palveluita, jotka ovat jokaiselle asiakkaalle yksilöllisiä.

Palveluita ostavat myös kaverukset sekä pariskunnat, jotka haluavat treenata yhdessä. Tämä palvelun muoto onkin ollut jo usean vuoden tykätty valinta heille, jotka haluavat säästää kustannuksissa, mutta myös samalla saavat treenikaverista voimaa. Se mitä me emme tiedä, tarjoamme sen lähipiirin kollegoilta eli ohjeistamme oikeiden asiantuntijoiden pariin.

Mitä sitten voisimme tarjota? Yhdessä mietimme elämäsi kaarta, tottuneita tapojasi sekä uneen että ravintoon liittyviä asioita. Tarvitsetko ehkä kuntouttavaa näkökulmaa treeniisi? Oletko ehkä saattanut miettinyt uutta lajia tai oletko uskaltanut kokeilla monipuolista treenaamista? Melkein jokainen, joka ensimmäistä kertaa aloittelee oman kehonsa treenaamisen tavalla tai toisella, lähtee treenaamaan joka kerta itsensä kipeäksi treenaamalla väärällä tekniikalla.

Kipua on monenlaista, sekä hyvää että ns. huonoa. Sitä varten olemme, eli ohjeistamassa oikealle tielle, ja ennen kaikkea ohjaamassa tekniikkaasi jotta treenaamalla oikein saavutat tavoitteesi! Treenaaminen voi tapahtua LSTS:n tiloissa, liikuntakeskuksessa, ulkona, tai jossakin muualla sovitussa kohteessa. PT-pakettiisi voidaan sisällyttää myös ohjausta lihashuoltoon tai jopa konkreettista hierontaa. Huolehdi itsestäsi – satsaa itseesi!